Bevásárlókosár

Kosár

 x 

A kosár üres

Bejelentkezés

Tanúsítványok

 
Excellent SME Tanúsítvány szerint a Hidro Master Kft. Magyarország legmegbízhatóbb cégei közé tartozik.

Bisnode tanusitvany

AAA a legmagasabb szintű minősítés a       cég pénzügyi megbízhatóságára.

Ha Ön már regisztrált, kérjük, jelentkezzen be közvetlenül itt

Szállítás
Ugyanazt a címet használja a szállításra, amit a számlázáshoz megadott
Szállítási cím hozzáadása/szerkesztése
Név Cikkszám Mennyiség / Frissítés Kedvezmény Összesen
 
Termék árak bruttó összesen

Selected shipment

Nincs kiválasztott szállítási mód
Pénztár 2. lépés

Kérjük, hogy válassza ki azt a szállítási módot, ami megfelel az Ön igényeinek:


 

 
Összesen:
0 Ft
Megjegyzések és különleges kérések
Általános szerződési feltételek

Általános Szolgáltatási Feltételek

Üzletszabályzat

Üzletszabályzat

hidraulika.hu - webáruház

Telephelyek:


Budapest: 1037 Bécsi út 267.
Eger: 3300 Kistályai út 4.
Szeged: 6728 Fonógyári út 10.
Debrecen: 4028 Korponay u. 15/1.

Nyitvatartás-áruátvétel: 
Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 16.00
Péntek: 7:30 - 15:30
Szombaton – Vasárnap ZÁRVA!

Vevőszolgálat:
Cím:
3300 Eger Kistályai út 4.
Mobil: 06 20 934 6561
E-mail:

Adószám: 10221396-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-469649
TEAOR szám: 4791 csomagküldő internetes kereskedelem
Számlatulajdonos: Hidro Master Kft.
Bankszámlaszám: UniCredit Bank Hungary Zrt 10918001-00000036-50710008

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-53631/2012.

 

A szerződéskötés nyelve magyar.

Internetes áruházunkban csak regisztrált partnereink vásárolhatnak, a regisztrálás elektronikus úton történik. Egyedi igény esetén  e-mailben és smsben is elfogadjuk rendelését. Regisztráláskor a vásárló egyidejűleg elfogadja az üzletszabályzatot, kijelenti, hogy ismeri azt. Tisztában van a rendelés, és a teljesítés feltételeivel, továbbá ismeri az Internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai  hibákra. Amennyiben vásárlása folyamán probléma vetődik fel, segítséget kérhet a 06 20/934-6561- os telefonszámon.

 

Mint minden webáruház, mi is csak részben dolgozunk saját árukészletünkből, készleteinket, illetve a megrendelések egy részét a gyártóktól, illetve a legnagyobb magyar nagykerektől szerezzük be heti rendszerességgel. Ezen beszállítók aktuális készletét az általuk használt informatikai rendszerek eltérő volta, illetve az időszakos készletfrissítések közötti készletmozgások miatt, nem lehetséges adott pillanatra vonatkozóan megbízható módon egybe fésülni. Ezért webáruházunkban a termékeket katalógus módjára jelenítjük meg, nem pedig aktuálisan elérhető készletet közlünk. Megrendelésének teljesítésével kapcsolatban azonban a lehető leghamarabb értesítjük Önt általánosságban 1 munkanapon belül, a rendelések feltorlódásának mértékétől függően.

 

Amennyiben a megrendelt terméket személyesen szeretné átvenni és az adott termék egy másik telephelyünkön van készleten ebben az esetben szállítási költséget számolunk fel. Ennek oka, hogy az áruszállítást külső szállítmányozó cég végzi. Erről az Ügyfelet minden esetben tájékoztatjuk!

 

Köszönjük megértését!

 

Szabályozás olajok értékesítésére:

A 2003. évi CXXVII. törvény (Jöt.) 62/A § ban felsorolt 2710 19 81, 2710 19 83, 2710 19 87, 2710 19 91, 2710 19 93, 2710 19 99, 3403 19 10, 3403 19 91 és 3403 19 99 vámtarifaszám alatti ásványolaj (a továbbiakban: kenőolaj) belföldi nagykereskedelme, bértárolása, export, import, illetve közösségi kereskedelme 2014. január 1-jétől kiszereléstől függetlenül jövedéki engedély birtokában végezhető.

A Hidro Master Kft. ezúton kijelenti, hogy a fenti vtsz. számok alá eső termékek kiskereskedelmi értékesítésének engedélyével rendelkezik. A cégünktől vásárolt ezen termékeket csak kizárólag saját felhasználásra értékesítjük, nagykereskedelmi és egyéb viszontértékesítése nem megengedett.

A fentiek alapján a Hidro Master Kft. által forgalmazott hidraulika olajakat  nem lehet továbbértékesíteni, a számla  ,,Továbbértékesítés esetén a jövedéki termék származásának igazolására nem alkalmas”.

 

A vásárlással a fentieket tudomásul veszi és és kijelenti, hogy a hidraulika olajokat saját felhasználásra vásárolja.

 

A megrendeléseket 2 munkanapon belül feldolgozzuk és az erről szóló e-mailben, vagy telefonon pontosítjuk a várható szállítási határidőt.

Regisztrációkor, kérem fordítson kellő figyelmet az adatok helyességére, pontosságára, mivel az ezekből adódó téves számlázásokért, postázásokért a hidraulika.hu webáruház nem vállal felelősséget. Amennyiben szándékában áll adatait módosítani, azt megteheti a webáruházban, vagy ha nem boldogul e-mailben illetve mobiltelefonon tájékoztathatja webáruházunk ügyintézőjét a változásokról.

Ügyfeleink személyes adatait az 1995. évi CXIX törvény értelmében csak vásárlásaihoz, és a csomagok kézbesítéséhez használjuk fel. Amennyiben vásárlása után önt ez zavarja, kérésére töröljük a rendszerünkből.

Minden rendelés esetében kap egy e-mailt annak részleteiről. Melyben található azonosító számra hivatkozva módosíthatja azt, vagy észrevételt tehet. Kérjük, hogy banki átutalásos fizetés esetén ezt az azonosító számot írja az utalás megjegyzés rovatába. Minden egyéb szerződés, legyen az telefonon, e-mailben csak ráutaló magatartás útján kerül megkötésre. Minden vásárlás esetében először kap egy e-mailt mely tartalmazza azok részleteit (státusz: 'várakozó'), később egy visszaigazolt megbízásban tájékoztatjuk ezen termékek szállítási idejéről, esetleges hiányáról (státusz: 'visszaigazolt'). A harmadik e-mailt akkor kapja meg, amikor elküldtük az Ön címére a csomagot (státusz: 'Szállítva').  Ezen dokumentumok mindegyike nyomtatható, így megőrizheti azt.

A Vásárló minden csomag érkezésekor mennyiségi kifogással élhet, melyet az áru átvételét követő 1 munkanapon belül közölhet. Ha a csomag sérült, hiányos, azt a futár jelenlétében, átvételkor jegyzőkönyvezni kell. Ezen kifogásokat megteheti telefonon, levélben, e-mailben, illetve üzleteinkben.

Az áruházunkban kapható termékek ára tartalmazza az ÁFÁ-t. Az esetleges elírásokból eredendő károkért nem vállalunk felelősséget. Nem vagyunk felelősek semmilyen kárért, ami a www.hidraulika.hu -ra való regisztrálás okán keletkezhet. A hidraulika.hu Webáruház kereskedést nem terheli felelősség az Interneten küldött vagy fogadott adatokért, amelyek Önhibánkon kívül keletkezhet. Termékeink árai, kiszerelései és vásárlási feltételeinek változhatnak. Az új árak, feltételek érvénybe lépése online publikálás során történik.
A www.hidraulika.hu webáruházból való vásárlás esetén a vásárlási szerződés nem minősül írásba foglaltnak, csak elektronikus úton rögzítjük, így nem iktatjuk.

Fizetési feltételek:
Banki átutalás esetén:  Vásárlását követően az e-mailben küldött értesítőben megtalálja üzletünk bankszámla számát, melyre átutalhatja a vásárlása végösszegét. Ha banki átutalással kíván fizetni, kérem vásárlásakor a megjegyzés rovatba ezt jelezze. Ilyen fizetés esetében a termék postázása csak az átutalt összeg beérkezése után történik meg.

Előreutalás. A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheti. Kérésére az átutaláshoz proforma számlát küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a rendelés azonosítóját! Az átutalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni:
Számlatulajdonos: Hidro Master Kft.
Bankszámlaszám: UniCredit Bank Hungary Zrt 10918001-00000036-50710008

Utánvétes fizetés esetén:
A megrendelt árut utánvéttel szállítjuk, Ön a csomag értékét csak kézhezvételekor fizeti ki a kézbesítőnek készpénzben. Átvételkor a csomag kifizetését igazoló utalványszelvényt minden esetben őrizze meg.
Vásárláskor nincs minimális értékhatár, de vegye figyelembe az áru értékét és a szállítási költséget.

 

Vásárlástól való elállás joga:
A vásárlónak joga van az üzlettől elállni a visszaigazolást követő 8 munkanapon belül e-mailben illetve telefonon. Minden fogyasztónak (természetes személynek) a megrendelés átvételétől számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a Hidro Master Kft.-hez. Az elállási jog azonban nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé.
Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
A visszatérítés nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 48 órán belül lemondja, és előreutalással fizetett, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.
Az üzlethelyiségében személyesen vásárolt árukra nem vonatkozik az elállási jog. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék esetében, amelyet a fogyasztó utasításai alapján, vagy kifejezett kérésére állítottak elő, rendeltek be vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza.

Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket indokolatlan késedelem nélkül az alább megjelölt átvevőpont címére visszajuttatni, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szövegét itt olvashatja: kattintson ide.

 

Szállítás:
Minden megrendelés esetében a vásárlásban megadott szállítási címre küldjük a csomagot. A megrendelt termékek és tényleges utánvétes szállítási költségeit a visszaigazolt vásárlási megbízásról szóló e-mailben kap tájékoztatást. Ezzel kapcsolatos kérdéseit e-mailben vagy telefonon felteheti.

Házhozszállítás esetén a szállítás határideje raktáron lévő termékek esetén 1-3 munkanap, melyet kollégáink minden esetben egyeztetnek Önnel. Amennyiben a terméket nekünk is a gyártótól kell beszereznünk, erről és a várható beérkezés időpontjáról tájékoztatjuk Önt, és ennek fényében fenntarthatja, vagy lemondhatja megrendelését.
A termékekhez tartozó számlát minden esetben elküldjük az áruval együtt.
Kérjük, ne várja, hogy a számlát futár külön átadja Önnek, vagy azt külön időpontban postán küldjük el, a számla a dobozra van ragasztva vagy a dobozban lesz. Amennyiben bármely okból (pl a csomagolás sérülése) a számlát nem találja, kérje annak pótlását az info(kukac)hidraulika(pont)hu e-mail címen, és PDF formátumban elküldjük Önnek újra, amelyet kinyomtathat, vagy elektronikus úton elmenthet. A számla későbbi elvesztése esetén is annak pótlása hasonló módon kérhető.

A kiszállítást külső cég végzi, szállítási díj fejében. A megadott kiszállítási időpontok tájékoztató jellegűek. A csomagszállító cég, vagy a vásárló hibájából fakadóan meghiúsuló kiszállítás esetén benyújtott kártérítési igényt elutasítjuk.
A házhozszállítás esetén a terméket egy alkalommal szállítjuk ki az Önnek előre jelzett napon. Amennyiben az e-mailben jelzett nap Önnek nem megfelelő, kérjük, legalább egy nappal előtte jelezze ezt nekünk telefonon!

Ha az átvétel nem sikerült a jelzett időpontban, a futár felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megjelölt telefonszámon és megpróbálja másnap újra kézbesíteni a csomagot. Javasoljuk, hogy a kiszállítást arra a helyre kérje, ahol napközben tartózkodik, lakáshoz, esetlegesen munkahelyhez. A megrendelését az Önnel előzetesen egyeztetett napon szállíttatjuk ki a Tranz-O-Flex vagy GLS szállítmányozó céggel. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg amelyiken biztosan talál a Futár átvételre jogosult személyt. A számla végösszegét (amely tartalmazza a szállítási költséget is) a termék átvételekor kell kifizetni a futárnak. A számla aláírásával és a termék átvételével Ön igazolja, hogy a kért árut hiánytalanul és sérülés mentesen átvette. Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében. Amennyiben nem tudunk egy megrendelésből minden árut egyszerre kiszállítani, készlethiány esetén, akkor a webáruháznak joga van a csomagot visszatartani, míg a megrendelés hiánytalanul egy csomagban elküldhető lesz. Abban az esetben, ha a vásárlónak sürgős bizonyos termék, a többszöri postaköltséget a hidraulika.hu nem vállalja át, tehát a vásárlót terheli. Szállítást kizárólag Magyarország területére vállalunk. Áfával növelt szállítási költséget a megrendelésekor és az arról kapott e-mailben is láthatja. Csomagolási költséget egy megrendelés esetében sem számítunk fel.

 

Amennyiben a megrendelt terméket személyesen szeretné átvenni és az adott termék egy másik telephelyünkön van készleten ebben az esetben szállítási költséget számolunk fel. Ennek oka, hogy az áruszállítást külső szállítmányozó cég végzi. Erről az Ügyfelet minden esetben tájékoztatjuk!

 

Szállítás díjazása:
A díjazást az alábbi módon érheti el. "Ügyféltámogatás" - Szállítási díjak" menüpontban.

A  szállítási költség tartalmazza az utánvételi költségeket is.
   
A szállítási határidőt továbbá befolyásolja a készletünk, a rendelt áru jellege, valamint partnereink készletei. A raktáron lévő terméket 1-3 munkanapon belül szállítjuk. Készleten nem lévő termékeink vagy különleges vásárlói megrendelések esetében 7-14 munkanap.A szállítás várható időpontjáról az ügyfelet minden esetben tájékoztatjuk.

 

Jótállás, szavatosság:
Az érvényes jogszabályok szerint a termékekre a gyártó által biztosított jótállást vállaljuk. A konkrét jótállási idő minden termék mellett feltüntetésre került az áruházban. Ahol nem szerepel garanciális idő a termék mellett, azokra a termékekre a gyártó nem biztosít jótállást. Egyes terméknél a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.
A gyártó által biztosított jótállás mellett a törvény által biztosított szavatossági jogok is természetesen érvényesek.

 

Cseregarancia:
Termékek csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a következő jogszabályok vonatkoznak:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet,
49/2003. (VII.30.) GKM rendelet,
72/2005. (IV. 21.) Korm. rendelet

 

Garancia:
A www.hidraulika.hu által értékesített termékekre az átadástól számított minimum 12 hónapig jótállás vonatkozik, kivételt képeznek egyes gyártók termékei melyre a gyártó az alap 12 hónapos garancián felül 24 ill. 36 hónap garanciát vállal.

 

A garanciális ügyintézés a termék meghibásodása esetén.
Juttassa el a meghibásodott terméket a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb a garancia lejárati napjáig a  Webáruházunk ügyfélszolgálatára: Hidro Master Kft. 3300 Eger Kistályai út 4. Javasoljuk, hogy mielőtt a terméket visszaküldené, telefonon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal (Tel: 0636-412-159 vagy 0620-934-6561 (H-P 08.00-16.00 órá-ig), mert sok esetben a hibát helytelen kezelés okozza, és így telefonos segítségnyújtással az elhárítható. A meghibásodott termék visszajuttatásának költsége a vevőt terheli, portós küldeményeket az Ügyfélszolgálatunk nem vesz át.
Azt követően, hogy a termék megérkezett ügyfélszolgálatunkra munkatársunk megkezdi az ügyintézést, és felveszi Önnel a kapcsolatot a javítás vagy csere befejezésekor.
A javított vagy hibás készüléket szállítási költség felszámítása nélkül visszaküldjük az Ön címére, vagy átveheti azt ügyfélszolgálatunkon. Amennyiben azonban a készüléket a szerviz bevizsgálást követően hibátlannak találta, vagy a hibát nem rendeltetésszerű használat okozta, ezért a javítás garanciálisan nem végezhető el, akkor a visszaszállítás költsége is megrendelőt terheli.

 

Fontos!
Kérjük, a termék jótállási jegyét feltétlenül őrizze meg, ennek hiányában a szervizek nem vállalják a garanciális javítást!

 

Árgarancia:
Az esetleges árváltozás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai hibából adódó irreális árakon megjelenített ill. megrendelt termékeket nem szállítjuk ki,.pl. 0 Ft-os termék.


Kiegészítések, jogi hézagok:
Amennyiben az Üzletszabályzat valamely pontja jogilag hatástalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatástalan vagy hiányos részek helyett a Ptk. ide vonatkozó pontjai érvényesek.

Our website is protected by DMC Firewall!