Könyvajánló: Hidraulika a gyakorlatban - Hidraulika.hu

Kosár

 x 

A kosár üres

Bejelentkezés

Tanúsítványok

 
Excellent SME Tanúsítvány szerint a Hidro Master Kft. Magyarország legmegbízhatóbb cégei közé tartozik.

Bisnode tanusitvany

AAA a legmagasabb szintű minősítés a       cég pénzügyi megbízhatóságára.

www.hidraulika.hu Cikkek és kiadványok

Kézikönyv a tervezéstől az üzemeltetésig

Tartalomjegyzék eléréséhez kattintson ide <<<

Négy évtizedet töltöttem el a gazdaság különféle területein s zömében hidraulikus, hidrosztatikus, azaz olajjal működő és a hidraulikus irányítástechnika elemeivel ellátott berendezésekkel foglalkoztam. E tevékenységek között volt tervezés, fejlesztés, kivitelezés, üzembe helyezés és üzemeltetés is.

Sok szakember számára jelenthet segítséget egy olyan kézikönyv, mely e rendszerek nehézségeit, buktatóit gyűjti csokorba, lehetőleg ábrákkal, példákkal, egyszerű számításokkal illusztrálva.

A könyv felépítése követi a feladat megfogalmazástól a tervezésen és kivitelezésen át az üzemelésig a hidraulikus berendezések „élet útját”.    

Ez a könyv nem tankönyv, mert feltételezi az alapelemek működésének ismeretét, amit már más forrásból máshol már megismerhettek az olvasók.

A szöveg közben és az F fejezetben számos táblázat, diagram és nomogram van, melyek adatai szükségtelenné teszik egyéb források keresését.

Remélem, egy kis segítséget tudok adni a továbbiakban az érdeklődő, s napi technikai nehézségekkel küzdő műszaki kollégáimnak, akiknek csak időnként kell hidraulikus problémákat megoldaniuk, de akkor nincs idejük a szakirodalom részletes „böngészésére”, s minden igyekezetük a felmerült probléma gyors megoldására irányul. Elképzelésem szerint az összegyűjtött információkat egyaránt hasznosíthatják az üzemeltetők, a kivitelezők és a tervezők is.

Nekik ajánlom könyvemet!

Bärnkopf Rudolf

 

Tartalom: oldalszám 416 db

Szövegközi, magyarázó ábra: 140 db

Táblázat 60 db

Ára: 6 300 Ft bruttó

Postaköltség: 1 300 Ft (1-10 példány)

Megvásárolható:

Bärnkopf Mérnöki Iroda

BT-nél 1025 Budapest Turista út. 50.
T/F: 36-1-3355-148

Our website is protected by DMC Firewall!